Magica Hall, Dewan Kahwin Yang Memukau

Magica Hall, Dewan Kahwin yang penuh magis. 

Magica Hall merupakan dewan kahwin yang tidak asing lagi bagi warga Selangor dan Kuala Lumpur. Magica Hall merupakan antara dewan kahwin yang terbesar dan paling eksklusif di sini. Pasti ramai yang pernah menghadiri majlis di sini. Ini kerana dewan di dewan Magica boleh menempatkan dari 300 orang sehingga 2000 orang jemputan untuk majlis perkahwinan

Kecantikan yang memukai dengan dilengkapi kemudahan yang serba mewah serta lokasi yang strategik menjadi antara faktor ramai ibu bapa serta pasangan pengantin memilih Magica Hall sebagai lokasi perkahwinan yang Istimewa. Dengan pelbagai kelebihan membuatkan MAGICA Hall adalah pilihan yang sempurna. Sebuah dewan perkahwinan yang dihias sepenuhnya dan mewah yang terletak di Lembah Klang.

Meliputi kawasan seluas 36000 kaki persegi di mana ia boleh memuatkan kira-kira 700 tetamu pada satu masa. Dewan ini sesuai untuk majlis dengan jumlah jemputan 1000 orang sehingga 3000 orang tetamu. Hiasan yang luar biasa dan cantik serta kemudahan yang canggih menjadikannya sebagai venue yang istimewa untuk majlis perkahwinan yang penuh dengan memori buat pengantin dan keluarga serta pasti memukau tetamu jemputan.

Magica hall by MAGICA Events Sdn Bhd

MAGICA Events berpengalaman hampir 50 tahun mengadakan majlis perkahwinanJadi, tidak boleh disangkal lagi pengalaman dan kualiti yang ditawarkan semestinya antara yang terbaik. Ia mempunyai 6 dewan utama di Subang, Shah Alam, Cheras dan Kuala Lumpur / Quill City Mall. Magica Hall pastinya pilihan terbaik untuk majlis istimewa anda.

Tempah Magica Hall untuk majlis istimewa anda.

 Whatsapp kami sekarang:

—>  011-63301068  <—

                                                Follow us:                

 

Magica Grand Hall

 Magica Grand Hall adalah dewan yang paling menakjubkan dan ajaib,sesuai dengan namanya. Ia adalah sebuah dewan yang cantik yang dihiasi sepenuhnya dengan lampu candelier yang memukau. Pelamin yang memukau menaikkan seri majlis. Sistem pencahayaannya sangat menarik mengikut alunan muzik. Tidak lupa juga terdapat jambatan kaca sepanjang 22 meter yang menghubungkan bahagian tengah dewan sehingga ke pelamin pengantin.

Bayangkan suasana romantik di seluruh Magical Hall? Pasti anda akan berasa sangat bahagia berada di sana. Magical Hall boleh memuatkan 3000 tetamu untuk bufet atau 700 tetamu mengikut susunan tempat duduk.

 

Magica Classic Hall

Dewan kedua ialah Classic Hall. Dewan seluas 12000 kaki persegi ini terletak betul-betul di sebelah Magical. Ia tidaklah seklasik namanya kerana kemudahan di situ memang luar biasa. Dengan pelamin yang cantik, pintu masuk kaca sepenuhnya, pencahayaan yang mengagumkan serta sistem audio yang mantap akan kesan yang terbaik dan menjadikan majlis lebih berprestij. Classic Hall dan Magical Hall boleh digabungkan untuk majlis dan majlis yang mewah dan lebih besar.

 

Magica Garden Hall

Dewan ketiga ialah dewan terkecil iaitu Garden Hall. Dewan ini paling sesuai untuk pasangan yang menggemari tema taman. Hiasan hijau di sekeliling dewan akan membuatkan anda berasa seperti berada di taman atau hutan yang indah. Daun-daun dan bunga-bunga di dalam dewan itu kelihatan seperti berada di sana menunggu anda untuk memetiknya kerana ia kelihatan sangat meriah dan segar.

 

Magica Tiffany Hall

Tiffani Hall juga merupakan salah satu dewan yang diminati ramai kerana dekorasi yang menyamankan. Tiffany Hall boleh menempatkan 30 buah meja dan boleh memuatkan sehingga 350 tetamu dalam satu masa. Tiffany Hall sesuai untuk majlis dengan jemputan sehingga 1200 orang. Dewan ini juga mempunyai ruang untuk akad nikah dengan dekorasi yang cantik.

 

Magica Crystal Hall

Dewan Crystal merupakan dewan Magica yang terletak di Plaza Alam Sentral. Dewan yang sangat memukau ini menjadi pilihan warga Shah Alam untuk mengabadikan memori terindah.

Hiasan pelamin sangat cantik dan sesuai dengan suasana dewan. Perkara yang paling menarik tentang dewan ini ialah anda boleh mendengar bunyi latar semula jadi burung berkicauan dan juga menderu air terjun. Sesiapa yang suka taman yang tenang lagi ajaib akan menyukai Garden Hall. Ia boleh memuatkan sehingga 250 tetamu dengan set meja dan 700 tetamu untuk gaya bufet yang menjadikannya yang terkecil di antara 3 dewan yang disebutkan ini.

 

MAGICA merupakan dewan yang luar biasa dan terbaik yang akan memberikan anda pengalaman perkahwinan yang terindah tanpa sebarang penyesalan. Anda boleh memilih dewan yang anda mahu saat terindah anda diadakan mengikut tema idaman setiap bakal pengantin.

Tempat letak kereta yg disediakan cukup besar untuk  memudahkan tetamu yang hadir. Jadi, sangat mudah dan selamat untuk tetamu ke majlis perkahwinan anda. Selain majlis perkahwinan, MAGICA di Subang boleh menganjurkan sebarang program yang memerlukan dewan berkapasiti besar dan besar, termasuk pertunjukan fesyen, rumah terbuka Aidilfitri, makan malam korporat, pelancaran produk atau perkhidmatan, seminar, pameran dan acara lain.

 

 

Dewan Magica hall Kahwin Shah Alam Subang

Tempah Magica Hall —-> 011-63301068

Katering terbaik pastinya dari Amimy Catering

Tempahan Magica Hall dikendalikan oleh Amimy Catering dengan pelbagai pilihan juadah makanan. Amimy Catering pilihan utama untuk pelbagai jenis majlis dengan juadah yang terbaik.

Magica Hall Shah Alam Subang KL Quill
Magica Hall Shah Alam Subang KL Quill
Magica Hall Shah Alam Subang KL Quill
Magica Hall Shah Alam Subang KL Quill
Magica Hall Shah Alam Subang KL Quill
Magica Hall Shah Alam Subang KL Quill
Dewan kahwin premium di Shah Alam & Subang
 Magica hall Cheras Quill Shah Alam & Subang
Dewan kahwin premium di Shah Alam & Subang
Dewan kahwin premium di Shah Alam & Subang
Magica Hall Shah Alam Subang KL Quill
 Magica hall Cheras Quill Shah Alam & Subang

Katering tarbaik untuk Magica Hall dari Amimy Catering Shah Alam.

 

 Ke laman utama

Lawati Blog Kami