Magica Hall, Dewan Kahwin Yang Memukau

Magica Hall, Dewan Kahwin yang penuh magis. 

Magica Hall merupakan dewan kahwin yang tidak asing lagi bagi warga Selangor dan Kuala Lumpur. Magica Hall merupakan antara dewan kahwin yang terbesar dan paling eksklusif di sini. Pasti ramai yang pernah menghadiri majlis di sini. Ini kerana dewan di dewan Magica boleh menempatkan dari 300 orang sehingga 2000 orang jemputan untuk majlis perkahwinan

Kecantikan yang memukai dengan dilengkapi kemudahan yang serba mewah serta lokasi yang strategik menjadi antara faktor ramai ibu bapa serta pasangan pengantin memilih Magica Hall sebagai lokasi perkahwinan yang Istimewa. Dengan pelbagai kelebihan membuatkan MAGICA Hall adalah pilihan yang sempurna. Sebuah dewan perkahwinan yang dihias sepenuhnya dan mewah yang terletak di Lembah Klang.

Meliputi kawasan seluas 36000 kaki persegi di mana ia boleh memuatkan kira-kira 700 tetamu pada satu masa. Dewan ini sesuai untuk majlis dengan jumlah jemputan 1000 orang sehingga 3000 orang tetamu. Hiasan yang luar biasa dan cantik serta kemudahan yang canggih menjadikannya sebagai venue yang istimewa untuk majlis perkahwinan yang penuh dengan memori buat pengantin dan keluarga serta pasti memukau tetamu jemputan.

Hubungi kami untuk tempahan Pakej Magica Hall

Whatsapp:

011-63301068

Dapatkan pakej yang menarik dan Hadiah Istimewa dari kami

Magica hall Tropicana Aman. Magica Hall. Magica Hall space U8. Magica hall plaza alam sentral
Magica hall Subang
Magica hall space u8
Magica hall space u8

Tempah Magica Hall untuk majlis istimewa anda.

 Whatsapp kami sekarang:

—>  011-63301068  <—

Magica hall space u8
Magica hall space u8

Magica Hall Selangor & Kuala Lumpur

MAGICA mempunyai pelbagai jenis dewan di lokasi berbeza. Di Selangor lokasi Magica Hall adalah di Subang, Plaza Alam Sentral Shah Alam, Trefoil Setia Alam, Bukit Jelutong U8 dan Tropicana Aman Hall Magical Hall. Magica Hall Kuala Lumpur pula terdapat di Cheras dan Quill City Mall. Setiap dewan boleh memuatkan 500-800 orang tetamu dalam satu masa.

Kami banyak menerima tempahan untuk setiap Dewan Magica. Ini antara lokasi yang kami terima paling banyak tempahan.

 

Magica Grand Hall

 Magica Grand Hall adalah dewan yang paling menakjubkan dan ajaib,sesuai dengan namanya. Ia adalah sebuah dewan yang cantik yang dihiasi sepenuhnya dengan lampu candelier yang memukau. Pelamin yang memukau menaikkan seri majlis. Sistem pencahayaannya sangat menarik mengikut alunan muzik. Tidak lupa juga terdapat jambatan kaca sepanjang 22 meter yang menghubungkan bahagian tengah dewan sehingga ke pelamin pengantin.

Bayangkan suasana romantik di seluruh Magical Hall? Pasti anda akan berasa sangat bahagia berada di sana. Magical Hall boleh memuatkan 3000 tetamu untuk bufet atau 700 tetamu mengikut susunan tempat duduk.

 

Magica Hall Setia Alam, Trefoil Hall

 Trefoil Hall Setia Alam merupakan dewan kahwin magina yang baru dibuka pada tahun 2023. Hiasan dewan Magica Trefoil Hall Setia Alam menampilkan hiasan berwarna putih yang melambangkan kesucian. Dengan hiasan bunga dan kupu-kupu menaikkan seri pengantin bila berjalan menuju ke kerusi persandingan. Magica Trefoil Hall sesuai untuk pengantin yang inginkan suasana elegent dan klasik.

Magica Hall – Monterez Hall

Monterez Hall merupakan dewan Magica yang paling besar dan luas. Monterez Hall terletak di dalam kawasan Kelab Golf Monterez. Dengan kawasan yang nyaman dan tempat letak kereta yang luas, menjadikan Monterez Hall diminati ibu bapa dan bakal pengantin. Bersebelahan dewan persandingan Monterez Hall, terdapat dewan pernikahan yang boleh memuatkan 150 orang tetamu. Dewan persandingan Monterez Hall boleh menerima jemputan sehingga 2000pax dengan kawasan yang dewan yang luas ianya sangat selesa.

Magica Hall Tropicana Aman

Magica Tropicana Aman terletak di Tropicana Aman. Dewan yang berhampiran dengan Lebuhraya SKVE dan KESAS menjadikan dewan pilihan bagi yang tinggal berdekatan dengan Telok Panglima Garang, Bandar Saujana Putra dan Kota Kemuning dan kawasan sekitar. Dewan ni mempunyai tempat letak kereta yang luas dan selesa untuk menerima sehingga 1500pax jemputan untuk majlis perkahwinan.

Kemudahan yang disediakan di Magica Hall Tropicana Aman adalah lengkap dan selesa. Terdapat kemudahan surau yang selesa, tandas yang banyak dan bersih, waiting room, tempat letak kereta yang luar dan pelbagai menudahan lain.

Suasana luar Magica Hall Tropicana Aman membuatkan ramai terpikat. Ramai pelanggan kami yang melawat pelbai dewan di sekitar Selangor dan Kuala Lumpur akhirnya terpikat dan membuat tempahan di Magica Hall Tropicana Aman. Dengan dewan yang mewah dan premium serta suasana yang nyaman dan menenangkan sewaktu menjamu selera menawan Ibu dan Bapa bakal pengantin.

 

Magica Classic Hall

Dewan kedua ialah Classic Hall. Dewan seluas 12000 kaki persegi ini terletak betul-betul di sebelah Magical. Ia tidaklah seklasik namanya kerana kemudahan di situ memang luar biasa. Dengan pelamin yang cantik, pintu masuk kaca sepenuhnya, pencahayaan yang mengagumkan serta sistem audio yang mantap akan kesan yang terbaik dan menjadikan majlis lebih berprestij. Classic Hall dan Magical Hall boleh digabungkan untuk majlis dan majlis yang mewah dan lebih besar.

 

Magica Garden Hall

Dewan ketiga ialah dewan terkecil iaitu Garden Hall. Dewan ini paling sesuai untuk pasangan yang menggemari tema taman. Hiasan hijau di sekeliling dewan akan membuatkan anda berasa seperti berada di taman atau hutan yang indah. Daun-daun dan bunga-bunga di dalam dewan itu kelihatan seperti berada di sana menunggu anda untuk memetiknya kerana ia kelihatan sangat meriah dan segar.

 

Magica Hall Space U8 – Space Hall

Tiffani Hall juga merupakan salah satu dewan yang diminati ramai kerana dekorasi yang menyamankan. Tiffany Hall boleh menempatkan 30 buah meja dan boleh memuatkan sehingga 350 tetamu dalam satu masa. Tiffany Hall sesuai untuk majlis dengan jemputan sehingga 1200 orang. Dewan ini juga mempunyai ruang untuk akad nikah dengan dekorasi yang cantik.

 

Magica Hall Alam Sentral – Crystal Hall

Dewan Crystal merupakan Magica Hall yang terletak di Plaza Alam Sentral. Dewan yang sangat memukau ini menjadi pilihan warga Shah Alam untuk mengabadikan memori terindah.

Hiasan pelamin sangat cantik dan sesuai dengan suasana dewan. Perkara yang paling menarik tentang dewan ini ialah hiasan dalam dewan yang seperti dalam dunia fantasi yang sangat indah pasti memukau setiap tetamu yang hadir ke majlis anda. Sesiapa yang suka suasana yang tenang lagi ajaib akan meminati dewan ini. Magica Hall Alam Sentral boleh memuatkan sehingga 600 orang tetamu dan 1500 tetamu untuk gaya bufet yang menjadikannya yang menarik di antara dewan yang Magica Hall di Selangor.

 MAGICA Hall merupakan dewan yang luar biasa dan terbaik yang akan memberikan anda pengalaman perkahwinan yang terindah kepada pasangan pengantin, keluarga dan tetamu jemputan. Anda boleh memilih dewan yang anda idamkan mengikut tema idaman setiap bakal pengantin.

Tempat letak kereta yg disediakan cukup besar untuk  memudahkan tetamu yang hadir. Jadi, sangat mudah dan selamat untuk tetamu ke majlis perkahwinan anda. Selain majlis perkahwinan, MAGICA di Subang boleh menganjurkan sebarang program yang memerlukan dewan berkapasiti besar dan besar, termasuk pertunjukan fesyen, rumah terbuka Aidilfitri, makan malam korporat, pelancaran produk atau perkhidmatan, seminar, pameran dan acara lain.

 

 

                                                Follow us:                

Dewan Magica hall Kahwin Shah Alam Subang

Tempah Magica Hall —-> 011-63301068

Tempah pakej kahwin anda di Magica Hall dengan pelbagai pilihan juadah makanan istimewa.

Dapatkan pakej Perkahwinan TERBAIK di Magica Hall Sekarang.

Magica Hall Shah Alam Subang KL Quill
Magica Hall Shah Alam Subang KL Quill
Magica Hall Shah Alam Subang KL Quill
Magica Hall Shah Alam Subang KL Quill
Magica Hall Shah Alam Subang KL Quill
Magica Hall Shah Alam Subang KL Quill
Magica hall Tropicana Aman. Magica Hall. Magica Hall space U8. Magica hall plaza alam sentral
Magica Hall Setia alam monterez space u8 Subang
Magica hall Grand Hall
Magica hall Grand Hall

Pakej Perkahwinan Magica Hall dari Amimy Catering Shah Alam.

 

 Ke laman utama

Lawati Blog Kami